به گزارش روابط عمومی :دومین دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد با حضور دکتر  روحیان مدیر کل محترم مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر صدرا ابرقویی رئیس واحد استانی یزد در محل سالن آمفی تاتر این واحد  استانی برگزار شد.

دکتر صدرا ابرقویی گفت:بنده اعتقاد دارم که یکی از مهمترین راه های فرار از مشکلات اقتصادی ، توسعه آموزش های مهارتی در کشور می باشد و برای اجرایی کردن برنامه های اقتصاد مقاومتی در حوزه اموزش باید رشته شغل های مورد نیاز جامعه را در قالب توسعه اموزش های مهارتی گسترش دهیم.
وی تصریح کرد: برای این کار نیاز به مدرسین  مهارت محور داریم  که طراحی و اجرای دوره های آموزشی برای مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای بالا بردن توان علمی – مهارتی مدرسین میباشد و اولین بسته اموزشی آن آموزش مهارت های عمومی تریس است که دومین دوره آن برنامه ریزی شده و امروز در خدمت شما خوبان هستیم
در مراسم افتتاحیه این دوره مدیر کل محترم مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی مطالب مهارت نظام آموزشی مهارتی و نظری را ارائه دادند.
در این دوره جمعا بیش از 200 مدرس با رشته های تحصیلی مختلف از کلیه مراکز آموزش علمی کاربردی شرکت نمودند.
 










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا